Mydecine Innovations Group kondigt lancering aan van Mindleap versie 2.0

Het digitale gezondheidsplatform zal de infrastructuur bieden om een bewuste en betrouwbare adoptie van psychedelica te ondersteunen

DENVER, 13 juli 2021 (GLOBE NEWSWIRE)— Mydecine Innovations Group (NEO: MYCO) (OTC: MYCOF) (FSE: 0NFA) (“Mydecine” of het “Bedrijf’), een opkomend biofarmaceutisch en biowetenschappelijk bedrijf dat zich inzet voor onderzoek, ontwikkeling en acceptatie van alternatieve geneeswijzen uit de natuur voor algemeen gebruik, is verheugd aan te kondigen dat haar dochteronderneming Mindleap Health (“Mindleap”) de 2.0-versie van haar virtuele gezondheidsplatform op 30 juli 2021 lanceert (zie Mindleap.com ). Mindleap biedt de infrastructuur om een bewuste en betrouwbare adoptie van psychedelica in bredere categorieën van geestelijke gezondheid en innerlijk welzijn te ondersteunen.

“We bieden een platform dat kan helpen levens van miljoenen mensen te veranderen”, zegt Mindleap Interim CEO & Technical Director William Cook. “Ons doel is om bewuste en betrouwbare ondersteuning te bieden aan mensen op hun dagelijkse reis naar geestelijke gezondheid, en tegelijkertijd levensveranderende genezingservaringen te ondersteunen.”

Mindleap is ontworpen om gebruikers te ondersteunen via een aantal aanvullende functies, waaronder een mediabibliotheek met geleide meditaties, geluidsreizen en educatieve inhoud over innerlijk welzijn en psychedelische medicijnen. De media-inhoud van Mindleap is ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers en beoefenaars van wereldklasse die verschillende aspecten van psychedelische medicijnen en behandelingen, geestelijke gezondheid en neurowetenschappen bestuderen en beoefenen. Enkele van de gasten die te vinden zijn in de inhoud van Mindleap 2.0 zijn vooraanstaande onderzoekers zoals David Erritzoe, MD, Ph.D. van het Imperial College of London, John Cline, Ph.D. van Yale, evenals Gregory Wells, PhD, en Marcela Ot’alora G. van MAPS.

Mindleap 2.0 heeft ook een focus op de gemeenschap waardoor gebruikers via media en geschreven berichten zowel kennis kunnen maken, als kunnen leren van specialisten in de geestelijke gezondheidszorg. Zodra gebruikers klaar zijn, kunnen ze versleutelde video-ondersteuningssessies plannen en bijwonen via het platform en begeleiding krijgen van specialisten op het gebied van psychedelische integratie of innerlijke welzijn. Gebruikers kunnen verschillende aspecten van hun innerlijke welzijn volgen en loggen via het bijgewerkte privégezondheidsdagboek. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om hun gezondheidsdagboek tijdelijk te delen met een specialist tijdens een privé video-ondersteuningsgesprek, om specialisten te helpen een beter begrip te krijgen van hoe het met hen gaat.

“Het platform biedt de optimale gemeenschapsruimte voor gebruikers om vertrouwen te ontwikkelen in en contact te maken met ondersteuningsprofessionals”, zegt Nicholas Martin, Mindleap’s Director of Specialists & Community. “Gebruikers kunnen in contact komen met integratiespecialisten die ervaring en training hebben aangetoond met trainingsprogramma’s voor psychedelische integratie.”

Mindleap wordt ook ontworpen om patiëntenzorg en monitoring te ondersteunen, dat op zijn beurt weer als ondersteuning dient voor klinische proeven, waaronder proeven die worden uitgevoerd door het moederbedrijf van Mindleap, Mydecine Innovations Group. De inhoudsbibliotheek, het gezondheidsdagboek, het communityplatform, de video-ondersteuningssessies en het praktijkbeheerportaal van Mindleap maken het samen tot een geavanceerde gebundelde oplossing die de weg vrijmaakt voor de toekomst van geestelijke gezondheid.

Meer weten over Mydecine?

Bezoek het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief beurskoersen

Mini-profiel

Bezoek de officiële website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Mydecine aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *