Red Light Holland featured image

Red Light Holland geeft update over iMicrodose verkoop en verkooppunten

Red Light Holland verkoopt ongeveer 350.000 gram magische truffels en verhoogt verkooppunten voor iMicrodose-packs aan nog zes smartshops

Aanzienlijke toename van het aantal verkooppunten voor iMicrodose Packs, nu te vinden in 30 Smart Shops (inclusief Brick and Mortar-winkels en online winkels). Ongeveer 350.000 gram verpakte magic truffels verkocht vanaf de Red Light Holland Farm in Horst, Nederland

Toronto, Ontario–(Newsfile Corp. – 13 juli 2021)—  Red Light Holland Corp. (CSE: TRIP) (FSE: 4YX) (OTC Pink: TRUFF) (“Red Light Holland” of het “Bedrijf”),  het in Ontario gevestigde bedrijf dat zich bezighoudt met de productie, groei en verkoop van een premium merk magic truffels aan de legale, recreatieve markt in Nederland, is verheugd een update te kunnen geven over de distributie van haar Red Light Holland truffelboerderij en iMicrodose Packs in Nederland.

“Red Light Holland doet fantastisch werk in Nederland. Hans Derix, onze president, plus de Red Light Holland Farm en ons volledige distributiebedrijf, SR Wholesale, blijven onze magische truffels verkopen en hebben de beschikbaarheid van onze producten en de zichtbaarheid van ons merk vergroot. iMicrodose Packs powered by Red Light Holland zijn nu beschikbaar op 6 meer locaties dan eerder aangekondigd en we hebben ongeveer 350.000 gram van onze magic truffels van de Red Light Holland Farm verkocht.” zei Todd Shapiro, CEO en directeur van Red Light Holland. “We blijven ons concentreren op het vergroten van onze online verkoop op www.iMicrodose.nl, terwijl ons psychedelic first focused bedrijf nu legale toegang tot psilocybine blijft bieden via een Rec en Tech-benadering die onze consumenten kan ondersteunen. Aangezien dit een continu proces is en niet alle grammen in één keer worden geoogst, zijn we erg blij dat we meer dan een derde van de groei van 1.000.000 gram hebben verwerkt in lijn met ons eerder aangekondigde doel van medio 2021. We kijken ernaar uit om door te gaan met de oogst en verkoop van truffels in de zomer en in de herfst.”

“De Red Light Holland Farm in Horst loopt gesmeerd, aangezien we continu oogsten van onze 1.000.000 gram groei aan truffels, met toekomstige verkopen op komst. Ik ben erg trots op de efficiënte oogstsystemen die we hebben opgezet. Bovendien is SR Wholesale net zo naadloos als altijd. We hebben veel bereikt sinds we onze iMicrodose-packs voor het eerst in Nederland op 25 september 2020 lanceerden en we zijn enthousiast over de mogelijkheid voor toekomstige groei via onze huidige iMicrodose-packs, onze toekomstige Maka-producten en binnenkort aangekondigde nieuwe productaanbiedingen in de truffels, paddenstoelen en cbd vormen. We zijn allemaal erg enthousiast over onze agressieve aanpak en verantwoorde toegang via onderwijs en informatie”, aldus de Nederlandse president Hans Derix.

“Dit is zo bijzonder! Door het vergroten van verkooppunten vergroten we de toegankelijkheid en verantwoord gebruik met onze ondersteunende iMicro-app en digitaal telecounseling-platform ontwikkeld door Radix Motion (iMicroapp.com). Hoe meer microdoseerders ermee instemmen hun geanonimiseerde gegevens van deze live, privacy-first app te delen, des te robuuster het onderzoek dat we kunnen delen met overheden om regelgevende instanties te informeren over best practices om psychedelica te legaliseren als hulpmiddelen voor groei”, aldus Red Light Holland’s Chief Technology. en innovatiefunctionaris, Sarah Hashkhes. “De online ondersteuning, die we volwassenen bieden die microdosering verkennen via iMicrodose-pakketten mogelijk gemaakt door Red Light Holland Nederland, blijft consumenten in contact brengen met de deskundige kennis van onze gecertificeerde therapeut en microdoseringsexpert, Jeff Hamburg via live virtuele telecounseling. Dit helpt bij de creatie van een ondersteunende gemeenschap. We zijn trots op onze gedurfde maar empathische aanpak. We promoten een systematische revolutie in welzijn en zorg.”

Meer weten over Red Light Holland?

Mini-profiel van dit bedrijf, inclusief actuele beurskoersen

Mini-Profiel

Bezoek de officiële website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Red Light Holland aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *