Wat doet het bedrij...
 
Meldingen
Wis alles

[Sticky] Wat doet het bedrijf MindMed?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
220 Bekeken
(@shroomstocks)
Active Member Admin
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 10
Topic starter  

Oprichter Mindmed JR Rahn

                                                                                                                                                                                                                               

 

Introductie Mindmed

Het bedrijf Mindmed is in 2019 is opgericht, waarbij het sinds de start onderzoek doet naar verschillende type psychedelica. Naast het onderzoek wilt het bedrijf uiteindelijk ook eigen middelen creëren waarop het patenten kan verkrijgen. MindMed heeft een breed portfolio aan verschillende type psychedelica, waarmee het een oplossing willen bieden voor een reeks aan mentale aandoeningen. De projecten waar MindMed mee bezig is (omstreeks begin 2021) betreffen:

1.Project Lucy

Dit is een experimentele LSD therapie, gericht op patiënten met een onderliggende angststoornis.

2.18-MC

MindMed wilt dit middel inzetten als mogelijk alternatief voor ibogaïne. 18-MC zal worden ingezet om pijnstiller/drugs verslavingen tegen te gaan.

3.LSD Microdosing

De effecten van het toedienen van kleine hoeveelheden LSD worden onderzocht, waarbij dit voornamelijk gericht is op het effect hiervan op ADHD patiënten. 

4.Trip Emergency Stop

Bovenstaande project staat niet officieel aangegeven op de agenda van Mindmed, maar is een project dat onlangs aan het licht is gekomen. Mindmed wilt namelijk een middel creëren dat dient als een zogenaamde off-switch voor trips. Dit betekend dat patiënten in de toekomst mogelijk een noodstop mogelijkheid hebben om een trip te beëindigen. 

5.Overige projecten

Naast bovenstaande projecten zijn er nog een tal van overige projecten, waarbij onder andere onderzoek wordt gedaan naar MDMA, DMT en Psilocybin.

---------------------------------------------------

Mindmed richt zich naast medicijn onderzoek en ontwikkeling steeds meer op technologie

Mindmed wilt zich richten op de inzet van technologie, dat zowel ondersteuning zal gaan bieden bij het onderzoek, als de uiteindelijke inzet van psychedelica op grote schaal. Het wilt hiervoor onder andere apps creëren waarmee klinische onderzoeken makkelijker resultaten kunnen vastleggen en controleren.

Handelsgerichte informatie

Beursgerelateerde informatie zoals koersen en marktwaardes zijn hier raad te raadplegen.

 


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: