Meldingen
Wis alles

[Gesloten] Welkom op dit forum! -Huisregels-

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
422 Bekeken
(@shroomstocks)
Active Member Admin
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 10
Topic starter  

Welkom op het Shroomstocks.nl forum, hét forum waar we beleggen in psychedelica

 

Introductie

Dit is een forum waar zowel startende, als meer ervaren beleggers welkom zijn om psychedelische aandelen te discussiëren, dan wel gezellig rond te hangen met mede-handelaren. Op het forum vind je zowel algemene informatie rondom psychedelica, als meer handelsgerichte informatie. Het doel is om er een zeer persoonlijk forum van te maken. Zo worden persoonlijke ervaringen gedeeld rondom het therapeutisch en recreatief (microdosing) gebruik van psychedelica. Daarnaast is het een plek om bedrijven en portfolio's binnen deze sector te bespreken. Starters niet gevreesd 😏 Ook als je nog géén ervaring hebt binnen psychedelische aandelen, of beleggen in het algemeen, is de website en dit forum een ideale plek om je eerste kennis op te doen!

Forumgebruikers noemen we hier voor het gemak het gemak Shroomies; roommates die samen willen, of reeds zijn begonnen met het handelen in psychedelica. Om het forum een mooie plaats voor Shroomies te houden zijn er wel een paar huisregels waar ik je graag op attendeer 👍 :

1. Geplaatste inhoud dient niet teveel af te wijken van waar Shroomstocks.nl voor staat

Ofwel, bij het plaatsen van inhoud dien je de richtlijnen van Shroomstocks.nl te begrijpen. Deze zijn als volgt: de website en het forum zien psychedelica als een middel dat mogelijk kan worden ingezet ter verlichting van mentale aandoeningen, of bevordering van mentale prestaties (creativiteit etc). Het richt zich hierbij op het verantwoord nuttigen van psychedelica, waarbij dit mogelijk op de langere termijn voordelen geeft. Een gigantische trip met vrienden op een groot feest is natuurlijk een leuk verhaal, maar sluit niet helemaal aan bij eerdergenoemde richtlijnen. 

2. Het plaatsen van spam wordt niet toegestaan

Op het forum geldt een regel dat binnen de eerste 3 berichten van een nieuwe gebruiker geen links of bestanden kunnen worden toegevoegd. Dit is gedaan om marketing door spam robotten te reduceren. 

3. Het forum gebruiken voor eigen financieel gewin

Als gebruiker van dit forum is het tevens niet toegestaan dit forum te misbruiken voor commercieel gewin, ofwel berichten met een winstoogmerk. Onder winstoogmerk verstaan we het volgende: onderliggende betaalde promotie van poster, zoals broker of bedrijfspromotie, of verkoop van een product. Alle geautomatiseerde berichten en advertenties worden onmiddellijk verwijderd. Handmatige berichten kunnen worden afgekeurd, waar ik desbetreffende poster over zal inlichten.

4. Het plaatsen van onderwerpen in het juiste forum

Plaats alleen berichten in relevante subforums. Berichten die in het verkeerde onderwerpgebied zijn gepost worden naar het juiste subforum geplaatst.

5. Ongepaste inhoud

Godslastering of pornografie is niet toegestaan. Berichten met materiaal voor volwassenen worden verwijderd.

6. Illegale inhoud

Het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal of andere illegale inhoud is niet toegestaan. Alle berichten die illegale inhoud of auteursrechtelijk beschermd materiaal bevatten, worden verwijderd.

7. Respect voor je Shroomies! 😎 

Tot slot een korte maar krachtige regel: respect voor je mede-forumgebruikers (Shroomies). Gebruikers die opruiende, beledigende opmerkingen blijven plaatsen, worden van het forum verwijderd nadat er twee waarschuwingen zijn gegeven door moderators. Laten we het een plezierige discussie maken waar we met z’n allen echt wat aan hebben!

Bedankt voor je begrip en veel forum plezier!

Robert Kunath / Shroomstocks.nl

 

   
Onderwerp trefwoorden
Deel: