Mydecine tekent Collaboration Research Agreement met Johns Hopkins University

Mydecine Innovations Group tekent vijfjarige Master Collaboration Research Agreement met Johns Hopkins University School of Medicine

Overeenkomst waardoor de komende jaren aan tal van gezamenlijke onderzoeksinitiatieven kan worden gewerkt

DENVER, 18 augustus 2021 (GLOBE NEWSWIRE)— Mydecine Innovations Group (NEO: MYCO) (OTC: MYCOF) kondigt aan dat het een vijfjarige onderzoeksovereenkomst heeft getekend met de Johns Hopkins University (JHU) School of Medicine. Het onderzoek valt onder leiding van Dr. Matthew W. Johnson, Ph. D, professor Psychiatrie en Gedragswetenschappen aan de Johns Hopkins University. De Johns Hopkins Gedragsfarmacologie Research Unit heeft uitgebreide ervaring met het uitvoeren van klinisch onderzoek met betrekking tot therapeutisch gebruik van psychedelica.

Mydecine CEO Josh Bartch zei: “We zijn verheugd om het huidige werk dat we met Dr. Matt Johnson en zijn team bij JHU uitvoeren met betrekking tot stoppen met roken uit te breiden met tal van andere projecten in de komende vijf jaar. De onderzoekers van JHU hebben hun ongelooflijke diepgaande kennis in het veld bewezen.”

“Het langetermijnpotentieel van deze onderzoeksovereenkomst boeit ons hier bij Mydecine,” verklaarde Chief Scientific Officer en medeoprichter van Mydecine, Rob Roscow. “Het toont onze toewijding aan het bevorderen van de psychedelische geneeskunde door meerdere moleculen en medicijnen voor verschillende indicaties te onderzoeken.”

Deze overeenkomst stelt Johns Hopkins University en Mydecine in staat om verder samen te werken aan het onderzoek om nieuwe psychedelische therapieën voor de behandeling van psychische en verslavingsstoornissen te bevorderen.

“Ondanks de recente aandacht voor opiaat en de afhankelijkheid van andere illegale stoffen, vergeten we soms de ongelooflijke last die nicotineverslaving op onze samenlevingen legt,” zei Dr. Rakesh Jetly, Chief Medical Officer, Mydecine. “Volgens de CDC is het roken van sigaretten de belangrijkste oorzaak van vermijdbare ziekten en overlijdens in de Verenigde Staten, waarbij jaarlijks meer dan 480.000 Amerikanen omkomen. Ondanks alle openbare voorlichting en ernstige waarschuwingen, blijft het roken van sigaretten een van de moeilijkst te behandelen verslavingen en draagt ​​het bij aan meer sterfgevallen dan alle andere stoffen samen, waardoor onderzoek als dit van vitaal belang is.

Meer weten over Mydecine?

Bezoek het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief beurskoersen

Mini-profiel

Bezoek de officiële website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

800x450_mydecine-logo

Mydecine aandelen kopen?

Dit kan op de volgende broker(s): MEXEM en DEGIRO

Bij deze broker(s) kunt u al handelen met een storting vanaf 100€

Mexem logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *