BraxiaScientific featured image plant

Braxia Scientific introduceert ‘Braxia Health’

Braxia Scientific introduceert ‘Braxia Health’, een netwerk van klinieken die toonaangevend nieuw psychedelisch onderzoek en behandelingen voor psychische stoornissen leiden

TORONTO, 5 mei 2021 / CNW /

Braxia Scientific Corp. (het “Bedrijf”), (CSE: BRAX) (FWB: 496) (OTCQB: SHRMF), is verheugd de rebranding aan te kondigen van haar groeiende netwerk aan onderzoeks- en behandelingsklinieken onder de naam Braxia Health. De Vennootschap heeft ook een update gegeven over haar plan om onderzoek, behandeling en klinieken uit te breiden. Het wil hiermee inspelen op belangrijke kansen binnen de Noord-Amerikaanse markt voor geestelijke gezondheidszorg, waarbij deze een marktomvang van miljarden dollars betreft. Bovendien begon Braxia Scientific te handelen onder haar nieuwe ticker “CSE: BRAX”.

Braxia Scientific aan het woord

“Sinds de oprichting van de eerste Braxia Health-kliniek in 2018 hebben we een innovatief en disruptief zorgbedrijf opgebouwd met de grootste onderzoeksvoetafdruk ter wereld voor de opkomende psychedelica-industrie”, aldus Dr. Roger S. McIntyre, Chief Executive Officer, Braxia Wetenschappelijk en voorzitter van Braxia Health. “Naast het bieden van klinische zorg met nieuwe behandelingen aan patiënten die lijden aan depressie en andere psychische stoornissen, is Braxia Health een internationale leider in klinisch onderzoek met ketamine, psychedelische derivaten en andere snelwerkende behandelingen. We zijn erop gericht om een ​​verticaal geïntegreerde wereldwijde groep van klinieken voor geestelijke gezondheidszorg te worden die de standaard van zorg bepaalt door middel van peer-reviewed industrieprotocollen, in een markt die onvoldoende wordt bediend en die aanzienlijke groeimogelijkheden biedt. ”

Braxia Health, het eerste in zijn soort in Canada, is een netwerk van multidisciplinaire poliklinische behandelcentra voor klinisch onderzoek die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van baanbrekende, snelwerkende behandelingen voor depressie. Voorbeelden zijn intraveneuze ketamine en intranasale esketamine, waarbij deze middelen patiënten helpen die lijden aan verschillende therapieresistente aandoeningen, zoals depressieve stoornis of bipolaire stoornis. Tot op heden heeft het bedrijf 4 klinieken gelanceerd in Canada en streeft ernaar om in 2021 extra klinieken toe te voegen in Noord-Amerika en Europa.

Ketamine en Esketamine leveren resultaten

Ketamine en Esketamine zijn de eerste snelwerkende antidepressiva waarvan is aangetoond dat ze depressieve symptomen binnen 24 uur aanzienlijk kunnen verbeteren. Beide behandelingen vertegenwoordigen de eerste behandelingen voor depressie die mechanistisch verschillen van de antidepressiva die de afgelopen 70 jaar beschikbaar zijn. Behalve dat ze zeer effectief zijn, hebben ze aangetoond dat ze snelle symptoomverlichting bieden, vooral bij personen die geen baat hebben gehad bij conventionele antidepressiva. Bovendien blijkt nu dat zowel ketamine als esketamine effectief zijn bij personen die lijden aan depressie en suïcidaliteit.

Einde press-release

Meer weten over Braxia Scientific?

Bezoek de officiële website

Officiële Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *