Mindmed featured image clinic

MindMed kondigt resultaten aandeelhoudersvergadering aan

—NEW YORK, 27 mei 2021 / CNW /—  Mind Medicine (MindMed) Inc. (NASDAQ: MNMD), (NEO: MMED), (DE: MMQ) (“MindMed” of het “Bedrijf”) is verheugd aan te kondigen dat elk van de resoluties die werden voorgelegd binnen de jaarlijkse en bijzondere aandeelhoudersvergadering van vandaag (27 mei 2021) (de “Vergadering”), werden aangenomen door de vereiste meerderheid van aandeelhouders.

Zoals beschreven in het managementinformatie circulaire van de Vennootschap van 19 april 2021 (de “Circulaire”), werden Jamon Alexander Rahn, Miriam Halperin Wernli, Stephen Hurst, Perry Dellelce, Bruce Linton en Brigid Makes herkozen als bestuurders van de Vennootschap. Bovendien, zoals aangekondigd in het persbericht van het bedrijf van 14 mei 2021, heeft het management van het bedrijf Dr. Sarah Vinson voorgedragen als een extra kandidaat voor het raad van bestuur. Op de vergadering keurden de aandeelhouders de vaststelling van het aantal te verkiezen bestuurders goed, en keurden ze tevens alle zeven genomineerden goed.

Verder hebben de aandeelhouders alle andere resoluties goedgekeurd die aan de vergadering zijn voorgelegd zoals beschreven in de Circulaire, waaronder: (i) de benoeming van RSM Canada LLP als auditor; (ii) de machtiging om de statuten van de Vennootschap te wijzigen en opnieuw te formuleren; en (iii) de reservering van een totaal van 15% aan uitgegeven en uitstaande achtergestelde stemrechtaandelen van de Vennootschap onder het aandelenoptieplan, en haar prestatieaandelen- en beperkte aandeleneenheidscompensatieplan. In het kader van de Vergadering betrof dit in totaal 160.909.054 aandelen van de Vennootschap (zijnde 39,52% van het gecombineerde totaal aan uitgegeven en uitstaande meervoudig stemgerechtigde aandelen, en achtergestelde stemgerechtigde aandelen). Elk meervoudig stemgerechtigd aandeel geeft recht op 100 stemmen per aandeel.

MindMed CEO & mede-oprichter J.R. Rahn merkte op: “We zijn verheugd met de actieve deelname van onze aandeelhouders aan het ondersteunen van onze bestuursleden en ons bredere bedrijfsplan. We streven naar blijvende steun door onze dialoog met bestaande en potentiële aandeelhouders te vergroten.”

De beleggerspresentatie (de “Presentatie”) is ook beschikbaar op de website van de Vennootschap.

Meer weten over Mindmed?

Bezoek het mini-profiel over dit bedrijf, inclusief huidige beurskoersen:

Shroomstocks I Bedrijvenpagina – Mindmed

Bezoek de officiële website van dit bedrijf:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Mindmed aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *