atai Life Sciences kondigt lancering van beursintroductie aan

BERLIJN, 11 juni 2021 (GLOBE NEWSWIRE)— atai Life Sciences BV (“atai”), een biofarmaceutisch bedrijf in de klinische fase dat de behandeling van psychische stoornissen wil transformeren, heeft vandaag de start aangekondigd van een voorgestelde onderschreven beursgang van 14.286.000 aan gewone aandelen. Alle gewone aandelen die in het voorgestelde aanbod zullen worden verkocht, zullen worden verkocht door atai. De underwriters van het aanbod hebben een optie van 30 dagen om tot 2.142.900 aan extra gewone aandelen te kopen, tegen de initiële openbare aanbiedingsprijs, verminderd met de underwritingkortingen en commissies. De prijs voor de eerste openbare aanbieding zal naar verwachting tussen $ 13,00 en $ 15,00 per gewoon aandeel liggen. atai heeft een aanvraag ingediend om haar gewone aandelen op de Nasdaq Global Market te noteren onder het tickersymbool “ATAI”.

Credit Suisse, Citigroup, Cowen en Berenberg treden op als book-running managers voor het voorgestelde aanbod. Cantor, RBC Capital Markets en Canaccord Genuity treden ook op als book-running managers voor het voorgestelde aanbod.

Het aanbod zal uitsluitend worden gedaan door middel van een prospectus. Een kopie van het voorlopige prospectus met betrekking tot deze aanbieding, indien beschikbaar, kan worden verkregen door contact op te nemen met:

  • Credit Suisse Securities (USA) LLC, ter attentie van: Prospectus Department, 6933 Louis Stephens Drive, Morrisville, NC 27560, of telefonisch op (800) 221 -1037 of per e-mail op usa.prospectus@credit-suisse.com;
  • Citigroup Global Markets Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, of telefonisch op (800) 831-9146 of per e-mail op prospectus@citi.com;
  • Cowen and Company, LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, ter attentie van: Prospectus Department, of telefonisch op (833) 297-2926, of per e-mail op PostSaleManualRequests@broadridge.com;
  • Berenberg Capital Markets LLC, Ter attentie van: Investment Banking, 1251 Avenue of the Americas, 53rd Floor, New York, New York 10020, of telefonisch op +1 (646) 949-9000, of per e-mail op prospectusrequests@berenberg -us.com.

Een registratieverklaring op formulier S-1 met betrekking tot deze effecten is ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (de “SEC”), maar is nog niet van kracht geworden. Deze effecten mogen niet worden verkocht, noch mogen aanbiedingen om deze effecten te kopen worden aanvaard voordat de registratieverklaring van kracht wordt. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop, noch zal er enige verkoop plaatsvinden van deze effecten in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie onder de effectenwetten van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over atai Life Sciences

atai is een biofarmaceutisch bedrijf in de klinische fase dat de behandeling van psychische stoornissen wil transformeren. atai werd in 2018 opgericht als antwoord op de aanzienlijke onvervulde behoefte en het gebrek aan innovatie in het landschap van de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast richt atai zich op therapieën die voorheen mogelijk over het hoofd werden gezien of onderbenut, waaronder psychedelische verbindingen en digitale therapieën. atai heeft haar hoofdkantoor in Berlijn, met kantoren in New York en Londen.

Einde press-release

Meer weten over atai Life Sciences?

atai Life Sciences krijgt binnenkort een mini-profiel op deze website, inclusief een omschrijving en actuele beurskoersen. De verwachting is tevens dat met een aankomende NASDAQ notering bekende brokers uit de Benelux dit bedrijf zullen opnemen in het handelsassortiment.

Officiële website:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Een gedachte over “atai Life Sciences kondigt lancering van beursintroductie aan”

  1. De IPO van atai Life Sciences zal zeker invloed hebben op de psychedelische sector in het algemeen. atai gaat namelijk samen met COMPASS Pathways en Mindmed onderdeel uitmaken van “the big 3”, de 3 NASDAQ genoteerde psychedelische bedrijven met de grootste market caps in deze sector. atai heeft overigens een groot belang in COMPASS Pathways, waarmee er een reële kans bestaat dat beide koersen een ietwat positieve correlatie zullen vertonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *