Braxia Scientific featured image

Champignon Brands verandert naam in Braxia Scientific

Champignon Brands verandert naam in Braxia Scientific om de integratie van ketamine psychedelische klinieken, en onderzoeks- en ontwikkelingsprioriteiten weer te geven

—TORONTO, 3 mei 2021 / CNW /—

Champignon Brands Inc. (het “Bedrijf”), (CSE: SHRM) (FWB: 496) (OTCQB: SHRMF), is verheugd aan te kondigen dat het haar naam heeft veranderd van “Champignon Brands Inc. ” naar “Braxia Scientific Corp.”  Het tickersymbool zal veranderen van “SHRM” naar “BRAX” op de Canadian Securities Exchange (de “CSE”). De naamswijziging weerspiegelt de toewijding van het bedrijf om toegang en leiderschap te bieden voor de behandeling van ketamine bij depressies via haar netwerk van klinieken.  Daarnaast weerspiegelt de naam prioriteiten van het bedrijf voor onderzoek naar ketamine en psychedelische derivaten, alsmede de ontwikkeling van geneesmiddelen. Het overkoepelende doel van Braxia Scientific is het vormgeven van toekomstige behandelingen voor mensen die lijden aan depressie en andere psychische aandoeningen.

Braxia Scientific aan het woord

“Met onze nieuwe naam – Braxia Scientific – kunnen we onze kerndoelstelling benadrukken, namelijk het veranderen van de manier waarop depressie en andere psychische stoornissen worden behandeld via ons groeiend netwerk van klinieken. Ons doel is om de toegang tot, en de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg voor mensen met aandoeningen op een zeer kosteneffectieve manier te verbeteren. Braxia Scientific streeft ook naar de ontwikkeling van innovatieve ketamine- en psychedelische geneesmiddelenformuleringen om hoogwaardige oplossingen voor de toekomst te bieden ”, aldus Roger McIntyre, Chief Executive Officer van Braxia Scientific.

“Aangezien de opdrachtgevers van het bedrijf een lange geschiedenis hebben van onderzoek en geneesmiddelenontwikkeling bij grote internationale farmaceutische bedrijven, zijn we goed gepositioneerd en toegewijd voor het leveren van baanbrekende ketamine- en psychedelische formuleringen. Dit gebeurt terwijl we ook de zorgstandaard bepalen die het beste resultaat voor patiënten met een depressie garandeert, wereldwijd.  ”, concludeerde Dr. McIntyre.

Ticker wijzigingen
Het tickersymbool van het bedrijf verandert van “SHRM” in “BRAX” op de CSE, en het tickersymbool van “SHRMF” naar “BRAXF” op de Over-the-Counter (OTC) -markt. Onder voorbehoud van de goedkeuring van de CSE, verwacht het Bedrijf dat de naam- en ticker-wijzigingen van kracht worden op 5 mei 2021, en dat zijn gewone aandelen op die datum op de CSE zullen worden verhandeld onder de nieuwe naam en het nieuwe ticker-symbool.

Uitgifte van aandelen
Het bedrijf maakt ook bekend dat het 250.000 gewone aandelen heeft uitgegeven om het bedrag van $ 125.000 te betalen dat verschuldigd is aan een onafhankelijke contractant die onderzoeks- en ontwikkelingsdiensten levert aan het bedrijf.

—Einde press-release—

Over Braxia Scientific Corp.

Braxia Scientific is een door onderzoek gedreven bedrijf voor medische oplossingen dat tot doel heeft de ziektelast van op de hersenen gebaseerde psychische stoornissen, zoals onder andere depressieve stoornis, te verminderen. Braxia Scientific is voornamelijk gericht op:

(i) het bezitten en exploiteren van multidisciplinaire klinieken die de behandeling van psychische stoornissen bieden

(ii) onderzoeksactiviteiten met betrekking tot het ontdekken en commercialiseren van nieuwe geneesmiddelen en toedieningsmethoden.

Het bedrijf ontwikkelt ketamine- en psilocybine-derivaten en andere psychedelische producten vanuit haar IP-ontwikkelingsplatform. Braxia Scientific beheert, via haar dochteronderneming genaamd Canadian Rapid Treatment Centre of Excellence Inc., multidisciplinaire gemeenschapsklinieken die snel beginnende behandelingen voor depressies aanbieden in Mississauga, Toronto, Ottawa en Montreal.

Meer weten over dit bedrijf?

Voor meer informatie over dit bedrijf kun je terecht op de website:

Officiële Website

Dit nieuwsonderwerp of bedrijf discussiëren met elkaar?

Bezoek het Shroomstocks forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *