Cybin dient 13e octrooiaanvraag in en kondigt strategie voor digitale therapie aan

TORONTO–(BUSINESS WIRE)— Cybin Inc. (NEO:CYBN) (OTCQB:CLXPF) (“Cybin” of het “Bedrijf”), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de vooruitgang van psychedelische therapieën, heeft vandaag aangekondigd dat het haar 13e nieuwe voorlopige octrooiaanvraag heeft ingediend en vorderingen heeft gemaakt binnen de uitbouw van haar strategie voor digitale therapie.

Het bedrijf ontwikkelt haar programma’s verder dan de psychedelische molecule, naar een ecosysteem dat mogelijk verbeterde patiëntenbehandelingen kan stimuleren door de vooruitgang van digitale therapieën.

Onder leiding van het innovatieteam van Cybin, inclusief de nieuw gevormde patiëntenstuurgroep, is Cybin begonnen met de volgende fase van het digitale therapieplatform van het bedrijf, dat de evaluatie van patiëntresultaten beter mogelijk zal maken door middel van een zeer veilig, patiëntgericht data-analyseplatform voor een betere pre- en post-psychedelische behandeling.

Het digitale therapieplatform, dat eigendom is van Cybin en het onderwerp is van de 13e octrooiaanvraag van het bedrijf, voegt een nieuwe dimensie toe aan de ontwikkelingsprogramma’s van het bedrijf. Het doel om geavanceerde technologieën te gebruiken en te benutten om kandidaten voor de ontwikkeling van geneesmiddelen te ondersteunen, zal een topprioriteit zijn naarmate zowel de industrie als het bedrijf evolueert.

Gecombineerd met de onlangs aangekondigde samenwerking van het bedrijf met Kernel (kwantitatieve neuroimaging-technologie), Greenbrook TMS (beheerder van 129 ambulante centra voor geestelijke gezondheidszorg in de Verenigde Staten) en de ontwikkeling van andere propriëtaire hulpmiddelen zoals het EMBARK-psychotherapiemodel, bouwt Cybin een geavanceerd ecosysteem dat innovatie kan stimuleren van het psychedelische molecuul, de levering van het molecuul, kwantitatieve testen van het molecuul bij patiënten, tot onderzoeken in een laat stadium en potentiële 1-dag doorbraak  behandelingen voor patiënten.

Meer weten over Cybin?

Bezoek de officiële website:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Cybin aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *