Cybin kondigt aanvullende mijlpaalprestaties van Adelia aan

—TORONTO–(BUSINESS WIRE)— Cybin Inc. (NEO:CYBN) (NYSE AMERICAN:CYBN) (“Cybin” of het “Bedrijf”), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op psychedelische farmaceutische therapieën, is verheugd aan te kondigen dat Adelia Therapeutics Inc. (“Adelia”), een volledige dochteronderneming van Cybin, bepaalde mijlpalen heeft bereikt voor Jaar 1 Q3 (i)-(iii) en Jaar 1 Q4 (iii), zoals beoogd door de voorwaarden van een bijdrageovereenkomst van 4 december , 2020 (de “Transactieovereenkomst”) tussen Cybin, Cybin Corp., Cybin US Holdings Inc. (de “Overnemer”), een volledige dochteronderneming van Cybin, en alle eerdere aandeelhouders van Adelia (de “Adelia-aandeelhouders” ).

Overeenkomstig de voorwaarden van de Transactieovereenkomst zullen gewone aandelen B in het kapitaal van de Verwerver (de “Aandelen van Klasse B”) worden uitgegeven aan de Adelia-aandeelhouders, ter voldoening van de $ 475.292,63 (ongeveer US $ 379.021,24) voor het bereiken van een deel van de relevante mijlpalen, tegen een effectieve uitgifteprijs bepaald in overeenstemming met de Transactieovereenkomst en het toepasselijke effectenrecht. De Klasse B-aandelen die door de verkrijger aan de Adelia-aandeelhouders zijn uitgegeven, zijn inwisselbaar voor gewone aandelen in het kapitaal van Cybin (de “Cybin-aandelen”) op basis van 10 Cybin-aandelen voor 1 Klasse B-aandeel, naar keuze van de houder ervan, onder voorbehoud van tot gebruikelijke aanpassingen. Vóór 14 december 2021 kunnen geen Klasse B-aandelen worden omgewisseld, en niet meer dan: (i) 33 1/3% van de Klasse B-aandelen kan vóór 14 december 2022 worden omgewisseld; (ii) 66 2/3% van de Klasse B-aandelen zal vóór 14 december 2023 kunnen worden omgewisseld; en (iii) daarna zal 100% van de Klasse B-aandelen omwisselbaar zijn.

Aanvullende informatie met betrekking tot de transactie is beschikbaar in de Transactieovereenkomst, die is ingediend onder Cybin’s profiel op SEDAR (www.sedar.com) en bij de U.S. Securities and Exchange Commission op EDGAR op www.sec.gov.

Meer weten over Cybin?

Bezoek de officiële website:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Cybin aandelen kopen?

Dit kan op de volgende broker(s): MEXEM

Bij deze broker(s) kunt u al handelen met een storting vanaf 100€

Toelichting inschrijving bovenstaande broker via mijn website

Met het aanmelden op een van bovenstaande brokers via Shroomstocks.nl handelt u via een betrouwbare broker, en ondersteunt u tevens mijn werk. Ik ontvang namelijk een kleine commissie voor iedere inschrijver die zich heeft ingeschreven via deze website. Hiermee zal ik toekomstige projecten, zoals de creatie van een gratis e-book, een nieuwsbrief, en campagnes makkelijker kunnen uitvoeren. Daarnaast blijf ik u uiteraard voorzien van handige kennis en de laatste ontwikkelingen in de psychedelische  sector!

Mexem logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *