Cybin kondigt sluiting aan van ‘s nachts op de markt gebrachte openbare gewone aandelen

Cybin kondigt sluiting aan van ‘s nachts op de markt gebrachte openbare gewone aandelen en uitoefening van overtoewijzingsoptie

TORONTO–(BUSINESS WIRE)—Cybin Inc. (NEO:CYBN) (OTCQB: CLXPF) (“Cybin” of het “Bedrijf”), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de vooruitgang van psychedelische therapieën, is verheugd aan te kondigen dat het haar eerder aangekondigde ‘s nachts op de markt gebrachte aanbod  (het “Aanbod”) heeft gesloten,  inclusief de volledige uitoefening van de overtoewijzingsoptie toegekend aan de Underwriters (zoals hierin gedefinieerd). In verband met het Aanbod heeft de Vennootschap in totaal 10.147.600 gewone aandelen uitgegeven in het kapitaal van de Vennootschap (de “Aandelen”) tegen een prijs van $3,40 per Aandeel (de “Uitgifteprijs”) voor een totale bruto-opbrengst van $34.501.840.

Cantor Fitzgerald Canada Corporation en Canaccord Genuity Corp. leidden, als gezamenlijke bookrunners, samen het syndicaat van verzekeraars voor het Aanbod, waaronder H.C. Wainwright & Co., LLC, Roth Canada, ULC en Stifel Nicolaus Canada Inc. (gezamenlijk de “Underwriters”).

“De vraag van investeerders naar deze financiering was erg sterk en we zijn dankbaar voor het uitstekende werk van onze partners en adviseurs van het banksyndicaat en we verwelkomen alle nieuwe Cybin-investeerders die onze visie delen. Cybin was goed gefinancierd vóór deze financiering, en deze nieuwe financiering breidt nu de startbaan voor onze geneesmiddelenprogramma’s, ontdekkingspijplijn en IP-portfolio verder uit en biedt extra flexibiliteit om potentiële fusies en overnames te ondersteunen. Cybin heeft nu meer dan $ 120 miljoen opgehaald en heeft een zeer gezond kassaldo. We blijven toegewijd aan onze missie om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop psychische stoornissen worden behandeld. De voortdurende steun van investeerders stelt ons in staat om ijverig aan die missie te blijven werken”, aldus Doug Drysdale, Chief Executive Officer van Cybin.

De Aandelen werden aangeboden in elk van de provincies van Canada, met uitzondering van Québec, krachtens een prospectussupplement bij het short form base shelf prospectus van de Vennootschap van 5 juli 2021. De Aandelen werden niet aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten of aan Amerikaanse personen behalve in overeenstemming met Rule 144A of op een andere manier die registratie niet vereist onder de United States Securities Act van 1933 (de “US Securities Act”).

Als tegenprestatie voor hun diensten betaalde de Vennootschap aan de Underwriters een commissie in contanten gelijk aan $2.240.129 en gaf 658.860 compensatieopties van de Vennootschap uit (de “Compensatieopties”), waarbij elke Compensatieoptie uitoefenbaar was om één Aandeel te verwerven tegen de Uitgifteprijs voor een periode van 24 maanden vanaf de sluitingsdatum van het Aanbod.

De Vennootschap is van plan de netto-opbrengst van het Aanbod te gebruiken voor algemene bedrijfs- en werkkapitaaldoeleinden.

Dit persbericht vormt geen uitnodiging voor een aanbod tot verkoop of een aanbod tot aankoop van effecten in de Verenigde Staten, noch zal er enige verkoop van de effecten plaatsvinden in enig rechtsgebied waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn. De aan te bieden effecten zijn niet, en zullen niet worden geregistreerd onder de US Securities Act of onder enige Amerikaanse staatswetten inzake effecten, en mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten of aan, of voor rekening of voordeel van, Amerikaanse personen.

Meer weten over Cybin?

Bezoek de officiële website:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Cybin aandelen kopen?

Dit kan op de volgende broker(s): MEXEM

Bij deze broker(s) kunt u al handelen met een storting vanaf 100€

Toelichting inschrijving bovenstaande broker via mijn website

Met het aanmelden op een van bovenstaande brokers via Shroomstocks.nl handelt u via een betrouwbare broker, en ondersteunt u tevens mijn werk. Ik ontvang namelijk een kleine commissie voor iedere inschrijver die zich heeft ingeschreven via deze website. Hiermee zal ik toekomstige projecten, zoals de creatie van een gratis e-book, een nieuwsbrief, en campagnes makkelijker kunnen uitvoeren. Daarnaast blijf ik u uiteraard voorzien van handige kennis en de laatste ontwikkelingen in de psychedelische  sector!

Mexem logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *