Cybin kondigt voorwaardelijke goedkeuring van NYSE American aan

TORONTO–(BUSINESS WIRE)—Cybin Inc. (NEO:CYBN) (OTCQB:CLXPF) (“Cybin” of het “Bedrijf”), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de vooruitgang van psychedelische therapieën, heeft vandaag aangekondigd dat het voorwaardelijke goedkeuring heeft gekregen van de NYSE American LLC-beurs (de “NYSE American”).

Doug Drysdale, CEO van Cybin, voegde toe: “Voorwaardelijke goedkeuring van de notering op de NYSE American is een belangrijke mijlpaal in Cybins groeitraject. We verwachten dat een grotere toegang tot investeerders onze missie om revolutionaire psychedelische therapieën te ontwikkelen voor patiënten met psychische aandoeningen verder zal voeden.”

Elke notering blijft onderworpen aan de goedkeuring van de NYSE American en de tevredenheid over alle toepasselijke wettelijke vereisten. Er kan geen garantie worden gegeven dat een aanvraag wordt goedgekeurd. Het bedrijf is van plan om haar huidige notering op de NEO Exchange te behouden. Het bedrijf heeft de ticker CYBN gereserveerd op de NYSE American.

Meer weten over Cybin?

Bezoek de officiële website:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Cybin aandelen kopen?

Dit kan op de volgende broker(s): MEXEM

Bij deze broker(s) kunt u al handelen met een storting vanaf 100€

Toelichting inschrijving bovenstaande broker via mijn website

Met het aanmelden op een van bovenstaande brokers via Shroomstocks.nl handelt u via een betrouwbare broker, en ondersteunt u tevens mijn werk. Ik ontvang namelijk een kleine commissie voor iedere inschrijver die zich heeft ingeschreven via deze website. Hiermee zal ik toekomstige projecten, zoals de creatie van een gratis e-book, een nieuwsbrief, en campagnes makkelijker kunnen uitvoeren. Daarnaast blijf ik u uiteraard voorzien van handige kennis en de laatste ontwikkelingen in de psychedelische  sector!

Mexem logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *