FieldTrip featured image met grafiek

Field Trip Health Ltd. dient aanvraag in voor notering op NASDAQ

Field Trip Health Ltd. dient aanvraag in om haar gewone aandelen op de NASDAQ-aandelenmarkt te noteren

TORONTO, 8 juni 2021 (GLOBE NEWSWIRE)— Field Trip Health Ltd. (TSX: FTRP; FTRP.WT; OTCQX: FTRPF) (“Field Trip”), een leider in de ontwikkeling en levering van psychedelische therapieën, is verheugd om aan te kondigen dat het een aanvraag heeft ingediend om haar gewone aandelen (de “Gewone Aandelen”) op de NASDAQ-aandelenmarkt (“NASDAQ”) te noteren.

Field Trip Health Ltd. aan het woord

“Psychedelica staan ​​klaar om de moderne psychiatrie te ontwrichten, en de NASDAQ is waar bedrijven van wereldklasse te vinden zijn die disruptie kunnen veroorzaken. Hiermee is een ​​wereldwijd publiek van investeerders te bereiken”, aldus Ronan Levy, Executive Chairman van Field Trip. “Door ons aan te melden voor een notering op de NASDAQ, verklaren we aan de wereld dat Field Trip zo’n bedrijf van wereldklasse is.”

Hannan Fleiman, mede-oprichter en president, zei: “Met ons geneesmiddelenontwikkelingsprogramma dat vooruitgang boekt op FT-104, onze volgende generatie psychedelische molecule, en onze gerenommeerde Field Trip Health Centers die in Noord-Amerika openen, is Field Trip gepositioneerd om wereldleider te worden in de psychedelica-industrie. Na onze succesvolle notering aan de TSX in Canada, nemen we nu de eerste stappen om te noteren op de NASDAQ, een stap die het vermogen van Amerikaanse investeerders om aan deze groei deel te nemen aanzienlijk zou vergroten.”

Health Centra

Tegen het einde van 2021 verwacht Field Trip te kunnen beginnen met Fase 1 menselijke proeven voor FT-104. Het bedrijf verwacht 20 Field Trip Health-centra in werking of in aanbouw te hebben, inclusief de bestaande en aangekondigde locaties in New York, NY, Toronto, ON , Los Angeles, CA, Chicago, IL, Houston, TX, Atlanta, GA, San Diego, CA, San Jose, CA, Seattle, WA, Washington, DC, Fredericton, NB en Amsterdam, NL.

Aanvraag en tickers

Voorafgaand aan een verwachte notering op NASDAQ, zal Field Trip een registratieverklaring indienen bij de Securities and Exchange Commission van de Verenigde Staten. De notering van Gewone Aandelen op NASDAQ blijft onderworpen aan de beoordeling en goedkeuring van de noteringsaanvraag en het voldoen aan alle toepasselijke noterings- en regelgevende vereisten, evenals de effectiviteit van de registratieverklaring. Field Trip blijft de notering van haar Aandelen op de Toronto Stock Exchange behouden onder het symbool “FTRP”.

Er zal geen verandering zijn in aandelen, warrants of de aandelenstructuur van Field Trip. De aandelen van Field Trip blijven in de Verenigde Staten genoteerd op de OTCQX onder het symbool “FTRPF” tot het moment dat ze op de NASDAQ worden genoteerd.

Meer weten over Field Trip Health Ltd.?

Bezoek het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief realtime beurskoersen

Mini-profiel

Bezoek de officiële (Nederlandse) website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Field Trip aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Een gedachte over “Field Trip Health Ltd. dient aanvraag in voor notering op NASDAQ”

  1. En, iemand al plannen om naar een toekomstig psychedelisch health centrum van Field Trip in Amsterdam te gaan? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *