MindMed opgenomen in FTSE Russell 3000® Index

NEW YORK, 28 juni 2021 /CNW/— MindMed (NASDAQ: MNMD) (NEO: MMED) (DE: MMQ), een toonaangevend op psychedelica geïnspireerd medicijnbedrijf, heeft aangekondigd dat met ingang van vrijdag 25 juni 2021 MindMed is toegevoegd aan de FTSE Russell 3000®-index, die de prestaties meet van de grootste 3.000 Amerikaanse bedrijven.

Het jaarlijkse reconstructieproces van de Russell-indexen omvat de 4.000 grootste Amerikaanse aandelen in mei van elk jaar, en rangschikt ze op basis van totale marktkapitalisatie. Lidmaatschap van de Amerikaanse all-cap Russell 3000® Index, die een jaar van kracht blijft, betekent automatische opname in de large-cap Russell 1000 Index of small-cap Russell 2000 Index, evenals de passende groei- en waarde-indexen. FTSE Russell bepaalt het lidmaatschap van zijn Russell-indexen voornamelijk op basis van objectieve, marktkapitalisatierangschikkingen en stijlkenmerken.

Robert Barrow, Chief Executive Officer van MindMed zei: “Om opgenomen te zijn in volwassen en geloofwaardige indexen zoals de FTSE Russell 3000® is een echte eer. Terwijl we doorgaan met het bouwen van MindMed en belangrijke mijlpalen blijven bereiken in de kapitaalmarkt en ontwikkeling, blijft ons hele team toegewijd en gemotiveerd om de potentiële positieve verandering te realiseren die we de komende jaren kunnen brengen in de behandeling van geestelijke gezondheid en verslaving.”

Russell-indexen worden veel gebruikt door beleggingsbeheerders en institutionele beleggers voor indexfondsen en als benchmarks voor actieve beleggingsstrategieën. Ongeveer $ 10,6 biljoen aan activa wordt vergeleken met de Amerikaanse indexen van Russell. Russell-indexen maken deel uit van FTSE Russell, een toonaangevende wereldwijde indexaanbieder.

Ga voor meer informatie over de Russell 3000® Index en de Russell-indexen reconstitutie naar het gedeelte “Russell Reconstitution” op de FTSE Russell-website.

Meer weten over Mindmed?

Bezoek het mini-profiel over dit bedrijf, inclusief huidige beurskoersen:

Shroomstocks I Bedrijvenpagina – Mindmed

Bezoek de officiële website van dit bedrijf:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Mindmed aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *