Numinus Wellness sluit Q3 2021 af en meld resultaten

Numinus Wellness sluit Q3 2021 af met $ 63,2 miljoen cashpositie, laboratorium- en proefvooruitgangen en strategische uitbreiding naar psychedelische neurologie

VANCOUVER, BC, 29 juli 2021 /CNW/— Numinus Wellness Inc. (“Numinus” of het “Bedrijf”) (TSXV: NUMI), een bedrijf in de geestelijke gezondheidszorg dat innovatieve behandelingen en veilige, op bewijs gebaseerde therapieën met psychedelica bevordert , heeft vandaag de resultaten voor het derde kwartaal van het fiscale kwartaal, eindigend op 31 mei 2021, bekendgemaakt.

In het derde kwartaal behield Numinus een gezonde kaspositie, bereikte belangrijke mijlpalen in haar laboratorium- en eigen portefeuille, breidde het klinieknetwerk uit en bleef het basis- en klinisch onderzoek bevorderen.

Alle financiële resultaten worden gerapporteerd in Canadese dollars, tenzij anders vermeld.

Hoogtepunten Q3 2021:

  • Kassaldo van $ 63,2 miljoen op 31 mei 2021.
  • Voltooid $ 40,3 miljoen aan dealfinanciering en oefende $ 1,6 miljoen aan warrants en opties uit.
  • Gegenereerde inkomsten van $ 562.076 en $ 1.022.771 voor respectievelijk de drie en negen maanden eindigend op 31 mei 2021, vergeleken met $ 216.244 en $ 610.148 voor dezelfde periodes, respectievelijk eindigend op 31 mei 2020, voor een totale jaar-op-jaar stijging van  respectievelijk 160 % en 68%.
  • Amendementen ontvangen van de Health Canada-licentie onder Numinus Bioscience, inclusief de toevoeging van ketamine en LSD aan de lijst van toegestane onderzoeksstoffen (naast DMT, MDMA, Mescaline, Psilocine, Psilocybine) en uitgebreide mogelijkheid om afgewerkte producten te produceren voor onderzoek en voor levering aan andere groepen. Deze veranderingen breiden de mogelijkheden en positie van het laboratorium als fabrikant en leverancier in de industrie uit.
  • Aankondiging van 7.500 vierkante meter uitbreiding van het onderzoekslaboratorium van Numinus Bioscience.
  • Kondigde een Fase 1 klinische studie aan om de veiligheid en werkzaamheid te beoordelen van een Psilocybe-extract ontwikkeld door Numinus Bioscience.
  • Belangrijke mijlpalen aangekondigd in de compassievolle toegang tot psilocybine-geassisteerde psychotherapie voor stoornissen in het gebruik van middelen.
  • Heeft belangrijke leiders aangenomen op het gebied van bedrijfsontwikkeling en -strategie, kliniekactiviteiten, communicatie en marketing, ervaringsontwerp, laboratoriumactiviteiten en fusies en overnames om groei en innovatie te ondersteunen.

Hoogtepunten na het einde van het kwartaal:

  • Aangekondigde overname van het Neurology Centre of Toronto (NCT) voor een totaalbedrag van $ 1,1 miljoen, waarmee de geplande uitbreiding van NCT tot een uitgebreid neurologisch zorgcentrum gespecialiseerd in psychedelische neurologie mogelijk wordt.
  • Heeft een voorlopige octrooiaanvraag ingediend bij het United States Patent and Trademark Office (USPTO) voor een snel productieproces dat psychoactieve verbindingen bevat, inclusief toekomstige productie van het eerste gepatenteerde extract van Psilocybe cubensis dat psilocybine, andere indol-alkaloïden en aanvullende heilzame verbindingen bevat.
  • Goedkeuring van Health Canada ontvangen voor de compassievolle toegangsproef van MDMA-geassisteerde therapie in samenwerking met de Multidisciplinaire Vereniging voor Psychedelische Studies (MAPS).
  • Opgewaardeerd naar Tier 1 van de TSX Venture Exchange.
Commentaar en Outlook

“Q3 onderstreept dat Numinus ver in de volgende fase van snelle groei zit. Door de sterke prestaties van het tweede kwartaal voort te zetten, hebben we een gezond kassaldo behouden, terwijl we belangrijke investeringen hebben gedaan in onze menselijke en technische infrastructuur die een sterke basis vormen voor de aanzienlijke vooruitgang die we in ons laboratorium en onze klinieken hebben gezien”, aldus Payton Nyquvest, oprichter van Numinus en DIRECTEUR. “Numinus Bioscience toont haar leiderschap in wetenschappelijke ontdekkingen die gebaseerd zijn op toegankelijkheid, terwijl Numinus Health vooruitgang blijft boeken op het gebied van robuuste kliniekuitbreiding en dienstverleningsdoelstellingen. We zijn bereid om dit groeitraject het komende kwartaal voort te zetten en we zijn al onze klanten, investeerders, partners en bondgenoten dankbaar voor het ondersteunen van onze missie om genezing en welzijn voor iedereen te brengen.”

“We zijn trots op onze resultaten over het derde kwartaal, waarin de inkomsten uit onze kliniekactiviteiten gestaag zijn gestegen”, zegt John Fong, CFO van Numinus. “Terwijl we ons klinieknetwerk en laboratoriumactiviteiten uitbreiden, kijken we uit naar verdere omzetgroei en operationele efficiëntie in onze business units.”

Geselecteerde geconsolideerde financiële resultaten

De verkorte geconsolideerde tussentijdse financiële overzichten van Numinus voor de periode eindigend op 31 mei 2021 en de bespreking en analyse van het desbetreffende management zijn beschikbaar op de website van Numinus op www.numinuswellness.com en onder het bedrijfsprofiel op SEDAR op www.sedar.com.

Meer weten over Numinus Wellness?

Bezoek het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief realtime beurskoersen

Mini-profiel

Bezoek de officiële website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Numinus logo

Numinus Wellness aandelen kopen?

Dit kan op de volgende broker(s): MEXEM

Bij deze broker(s) kunt u al handelen met een storting vanaf 100€

Toelichting inschrijving bovenstaande broker via mijn website

Met het aanmelden op een van bovenstaande brokers via Shroomstocks.nl handelt u via een betrouwbare broker, en ondersteunt u tevens mijn werk. Ik ontvang namelijk een kleine commissie voor iedere inschrijver die zich heeft ingeschreven via deze website. Hiermee zal ik toekomstige projecten, zoals de creatie van een gratis e-book, een nieuwsbrief, en campagnes makkelijker kunnen uitvoeren. Daarnaast blijf ik u uiteraard voorzien van handige kennis en de laatste ontwikkelingen in de psychedelische  sector!

Mexem logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *