Red Light Holland featured image

Red Light Holland tekent definitieve overeenkomst met Mera Life Sciences, dient jaarrekening in

Toronto, Ontario–(Newsfile Corp. – 30 juli 2021)— Red Light Holland Corp. (CSE: TRIP) (FSE: 4YX) (OTC Pink: TRUFF) (“Red Light Holland” of het “Bedrijf”), het in Ontario gevestigde bedrijf dat zich bezighoudt met de productie, groei en verkoop van een premium merk magische truffels, is verheugd aan te kondigen dat haar financiële resultaten voor het jaar eindigend op 31 maart 2021 (“FY21”) op SEDAR zijn ingediend. Los daarvan is de Vennootschap een definitieve overeenkomst aangegaan als onderdeel van de voltooiing van de eerder aangekondigde overname van Mera Life Sciences (“Mera”).

Jaarrekening

Het bedrijf is verheugd aan te kondigen dat haar jaarrekening voor het jaar eindigend op 31 maart 2021 nu beschikbaar is op SEDAR. De belangrijkste gegevenspunten staan hieronder belicht:

  • De omzet van Q4 FY21 groeide met 535% ten opzichte van Q3 FY21
  • Tijdens FY21 realiseerde het bedrijf een winst van ongeveer $1,3 miljoen op de verkoop van verhandelbare effecten
  • Aangezien SR Wholesale op 19 maart 2021 werd overgenomen, kon een beperkt deel van de omzet van SR Wholesale worden toegeschreven aan de financiële resultaten van het bedrijf voor FY21
  • Sinds de overname heeft SR Wholesale $ 700.000+ aan inkomsten gegenereerd op niet-gecontroleerde basis, waarvan een aanzienlijk deel naar verwachting zal worden opgenomen in de financiële resultaten van het bedrijf in het tweede kwartaal van het boekjaar 22, naast grotere volumes truffels uit de tweede batch
  • Product van de tweede oogst van het bedrijf (1.000.000 gram), was pas beschikbaar na deze rapportageperiode en wordt dus niet weerspiegeld in de FY21-resultaten van het bedrijf

Mera Life Sciences

De Vennootschap is ook een definitieve overeenkomst aangegaan (de “Overnameovereenkomst”), gedateerd 29 juli 2021, op grond waarvan Red Light Holland 100% van de uitgegeven en uitstaande aandelen van Mera zal verwerven voor $ 2.450.000. De vergoeding bestaat uit maximaal 7.000.000 gewone aandelen van de Vennootschap (de “Red Light-aandelen”), gebaseerd op een prijs per Red Light-aandeel van $ 0,35. De transactie is onderworpen aan verschillende sluitingsvoorwaarden, maar het bedrijf verwacht dat de sluiting in de eerste week van augustus 2021 zal plaatsvinden. Mera is een pionier-licentiehouder in St. Vincent en de Grenadines (“SVG”) die de afgelopen 17 maanden samenwerken met overheidsinstanties en wetenschappers om een ​​moderne medische welzijnsindustrie in het land te ontwikkelen.

De Red Light Shares worden vrijgegeven aan de verkopers op basis van het behalen van verschillende mijlpalen, waaronder: de invoer van iMicrodose-truffels naar SVG; de goedkeuring van de overdracht van de licentie door de overheid van Mera aan Scarlette Lillie Sciences and Innovation; het succesvol voorschrijven en verkopen van iMicrodose-truffels aan ten minste vijf patiënten in SVG of de succesvolle toediening van iMicrodose-truffels aan ten minste vijf deelnemers aan een wetenschappelijke behandelingsstudie in SVG; de chemische extractie en het testen van de iMicrodose truffels; de succesvolle export van iMicrodose-truffels van SVG naar een ander rechtsgebied in overeenstemming met alle nationale en internationale wetten die van toepassing zijn op de staat St. Vincent en de Grenadines; en de definitieve implementatie van SVG’s regelgevingskader voor de psychedelica-industrie.

Mera heeft momenteel een Medicinal Industry Development License (de “Licentie”), uitgegeven door het SVG Bureau of Standards, waarmee toestemming wordt gegeven voor: onderzoek, teelt, productie, ontwikkeling en extractie, import en export, klinische behandelingsfaciliteiten, en voorgeschreven toegang voor patiënten in specifiek gelicentieerde klinische behandelfaciliteiten voor medicinale doeleinden en uitsluitend wetenschappelijk onderzoek. De licentie is van toepassing op de volgende verbindingen: Kurkuma, Aloë Vera, Papaya, Arrowroot, Zuurzak, Kokosnoot, Gember, Moringa, Ayahuasca, Paddestoel, Iboga, Sassafras, Peyote, Psilocybine, Ibogaïne, Dimethyltryptamine (DMT), Mescaline, Ketamine, 3- 4 Methyleendioxy – Methamfetamine (MDMA), Lyserginezuurdiethylamide (LSD), 5-Methoxy-N,N-Dimethyltrypotomine (5-MeO-DMT). Het bedrijf heeft nauw samengewerkt met het ministerie van Landbouw en Industrie, het Bureau of Standards, Dr. Jean Saville-Cummings, moleculair bioloog en professor Leonard O’Garro, uitvoerend directeur Annette Mark bij Invest SVG, en de SVG-regering om te helpen bij de ontwikkeling van het definitieve regelgevende kader dat de verwachte activiteiten van het bedrijf in SVG zal regelen. Het bedrijf is door de regering van SVG geïnformeerd dat het verwacht dat al deze voorschriften voor de psychedelica-industrie (huidige ontwerp in vrijwel definitieve vorm bij het kantoor van de procureur-generaal) in de nabije toekomst wettig zullen worden.

“Dit is weer een fantastische mijlpaal voor ons bedrijf”, zegt Todd Shapiro, CEO en directeur van Red Light Holland. “Het afgelopen jaar hebben we veel werk gestoken in het leggen van de basis om de echte wereldleider te zijn in het streven naar onmiddellijke commerciële toegang tot psychedelische stoffen voor mensen in nood. Ons doel is om consistent kwartaal op kwartaal omzetgroei aan te tonen, wat we dit kwartaal hebben gedaan en waarvan we verwachten dat deze in het volgende kwartaal aanzienlijk zal toenemen. We zijn ook zeer gericht op het bereiken van deze groei terwijl we onze bedrijfskosten zorgvuldig beheren, en het feit dat onze kaspositie zeer sterk blijft, geeft aan dat we hierin succesvol zijn. We hebben ook geweldige investeringen gedaan die hun vruchten hebben afgeworpen!”

“Bij het afronden van de overname van Mera hebben we ook twee andere belangrijke initiatieven uitgevoerd; waar mogelijk nieuwe markten betreden en de toevoeging van toegepaste wetenschappelijke capaciteiten aan ons bedrijf afronden”, voegt Shapiro toe. Na de afgelopen zes maanden veel tijd te hebben besteed aan het samenwerken met de belangrijkste belanghebbenden in St. Vincent en de Grenadines, ben ik ervan overtuigd dat deze acquisitie ons in staat zal stellen onze reikwijdte voor onderzoek en ontwikkeling, en de productie en toegang voor patiënten tot psychedelische verbindingen kan verbreden op baanbrekende manieren. We zijn er trots op internationale pioniers te zijn. Onze zoektocht om uit te breiden naar progressieve en opkomende psychedelische markten in verschillende landen, is naar mijn mening nog maar net begonnen.”

Wijziging van auditor

De Vennootschap heeft haar auditor veranderd van McGovern Hurley LLP (de “voormalige auditor”) in MNP LLP (de “opvolger auditor”). De voormalige auditor nam in der minne ontslag met ingang van 1 maart 2021 na de oprichting van Red Light Oregon door het bedrijf. De raad van bestuur van de Vennootschap heeft de Opvolger Commissaris aangesteld om de ontstane vacature in te vullen tot de sluiting van de volgende jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap. De kennisgeving van wijziging van de auditor vereist op grond van National Instrument 51-102 – Continuous Disclosure Obligations (“NI 51-102”) en bijbehorende materialen worden ingediend op SEDAR onder het profiel van het bedrijf. Er waren geen voorbehouden of gewijzigde meningen in accountantsverklaringen, noch enige te rapporteren gebeurtenissen zoals gedefinieerd in NI 51-102 in verband met de controles door de voormalige accountant van het meest recent afgesloten boekjaar van de Vennootschap of enige daaropvolgende periode.

Meer weten over Red Light Holland?

Mini-profiel van dit bedrijf, inclusief actuele beurskoersen

Mini-Profiel

Bezoek de officiële website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Red Light Holland Logo

Red Light Holland aandelen kopen?

Dit kan op de volgende broker(s): MEXEM

Bij deze broker(s) kunt u al handelen met een storting vanaf 100€

Toelichting inschrijving bovenstaande broker via mijn website

Met het aanmelden op een van bovenstaande brokers via Shroomstocks.nl handelt u via een betrouwbare broker, en ondersteunt u tevens mijn werk. Ik ontvang namelijk een kleine commissie voor iedere inschrijver die zich heeft ingeschreven via deze website. Hiermee zal ik toekomstige projecten, zoals de creatie van een gratis e-book, een nieuwsbrief, en campagnes makkelijker kunnen uitvoeren. Daarnaast blijf ik u uiteraard voorzien van handige kennis en de laatste ontwikkelingen in de psychedelische  sector!

Mexem logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *