COMPASS Pathways wordt Founding Supporter van BNA’s Scholars-programma

COMPASS Pathways wordt Founding Supporter van het inaugurele Scholars-programma van de British Neuroscience Association

Programma is bedoeld om studenten uit ondervertegenwoordigde etnische groepen te ondersteunen

Londen, VK – 23 juni 2021— COMPASS Pathways plc (Nasdaq: CMPS) (“COMPASS”), een bedrijf in de geestelijke gezondheidszorg dat zich toelegt op het versnellen van de toegang voor patiënten tot empirisch onderbouwde innovatie in de geestelijke gezondheidszorg, is een Founding Supporter geworden van het inaugurele Scholars-programma van de British Neuroscience Association (BNA).  Dit programma heeft als doel studenten uit ondervertegenwoordigde etnische groepen te ondersteunen bij participatie in neurowetenschappen. Het programma wilt een ondersteunende gemeenschap opbouwen met netwerkmogelijkheden, beurzen en mentorschap.

De betrokkenheid van COMPASS maakt deel uit van haar voortdurende inzet voor het bevorderen, cultiveren en behouden van een gedurfde cultuur van gelijkheid, diversiteit en inclusie (EDI) binnen zowel het bedrijf als in de bredere neurowetenschaps- en gezondheidszorggemeenschappen.

George Goldsmith, CEO en mede-oprichter van COMPASS Pathways, zei: “COMPASS Pathways is er trots op een Founding Supporter te zijn van het BNA’s Scholars-programma. We zetten ons volledig in voor gelijke toegang op alle gebieden van ons onderzoek en ons werk, en we zijn enthousiast over het stimuleren van deze agenda met de BNA en andere stichtende partners, ter ondersteuning van neurowetenschappenstudenten.”

COMPASS is een van de acht Founding Supporters, naast Bristol Neuroscience (University of Bristol), DeepMind, Gatsby Foundation, Guarantors of Brain, International Brain Research Organization (IBRO), MSD en het UK Dementia Research Institute.

BNA President, Rik Henson, zei: “Onze Founding Supporters vertegenwoordigen de breedte van de neurowetenschappensector, waaronder academische, commerciële en derde sectororganisaties, allemaal verenigd in het doel om EDI in de neurowetenschappen te verbeteren. We zijn verheugd om COMPASS Pathways te verwelkomen in het programma, gezien haar leiderschap in de geestelijke gezondheidszorg, evenals waarden en een kijk op EDI die overeenkomt met die van ons.”

Het cohort van zeven studenten dat is toegelaten tot het BNA Scholars-programma werd in maart 2021 aangekondigd. Elke student wordt gekoppeld aan een mentor en blijft drie jaar op het programma.

Meer weten over COMPASS Pathways?

Bekijk het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief actuele beurskoersen: Mini-Profiel

Bezoek de officiële website: Website

Discussieer dit bedrijf op het forum: Forum

COMPASS aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *