Cybin kondigt aan dat voormalig directeur van de FDA Psychiatry Division is toegetreden

Cybin kondigt aan dat voormalig directeur van de FDA Psychiatry Division Dr. Thomas Laughren is toegetreden tot de klinische adviesraad

TORONTO–(BUSINESS WIRE)— Cybin Inc. (NEO:CYBN) (OTCQB:CLXPF) (“Cybin” of het “Bedrijf”), een biotechnologiebedrijf dat zich toespitst op de vooruitgang van psychedelische therapieën, kondigde vandaag de toevoeging aan van Dr. Thomas Laughren, aan de Klinische Adviesraad. Dr. Thomas Laughren was voorheen directeur van de afdeling Psychiatrie Producten, Centrum voor Geneesmiddelenevaluatie en Onderzoek bij de FDA, waar hij 29 jaar werkzaam was.

Als voormalig directeur van de afdeling Psychiatrie Producten was Dr. Laughren verantwoordelijk voor het toezicht op de beoordeling van alle ontwikkelingsactiviteiten van psychiatrische geneesmiddelen die werden uitgevoerd onder IND’s (Investigational New Drug) en de beoordeling van alle NDA’s (New Drug Applications) en supplementen voor nieuwe psychiatrische drugsclaims. Dr. Laughren heeft talloze onderscheidingen gekregen voor zijn prestaties op het gebied van regelgeving.

Dr. Thomas Laughren zal deel uitmaken van de recente toevoegingen, Maurizio Fava, MD, psychiater in de afdeling psychiatrie van het Massachusetts General Hospital, Tony Back, MD, professor in de afdeling Geneeskunde en afdeling Oncologie aan de Universiteit van Washington , en Lynn Marie Morski, MD, Esq., President van de Psychedelic Medicine Association. De raad zal worden voorgezeten door Alex Belser, PhD, Cybin’s Chief Clinical Officer.

Dr. Alex Belser zei: “Terwijl we psychedelische medicijnen bestuderen, hebben we nog steeds te maken met het regulerende pad dat voor ons ligt. Er zijn openstaande vragen die moeten worden beantwoord over hoe psychedelische behandelingen kunnen worden overwogen voor goedkeuring in therapeutische contexten. Dr. Laughren is bekend met deze potentiële uitdagingen en hij brengt uitgebreide expertise op het gebied van psychiatrische regelgeving en ontwikkeling met zich mee. We zijn verheugd Dr. Laughren te verwelkomen in de klinische adviesraad van Cybin om advies te geven bij het ontwikkelen van onze regelgevende strategieën.”

Einde press-release

Meer weten over Cybin?

Bezoek de officiële website:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Cybin aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *