Cybin kondigt voltooiing aan van 51ste preklinische studie naar psychedelische moleculen

TORONTO–(BUSINESS WIRE)— Cybin Inc. (NEO:CYBN) (OTCQB:CLXPF) (“Cybin” of het “Bedrijf”), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de vooruitgang van psychedelische therapieën, heeft vandaag de voltooiing aangekondigd van haar 51e preklinische studie terwijl het voortgang maakt met gepatenteerde psychedelische moleculen die Investigational New Drug (“IND”) onderzoeken mogelijk maken.

Het Cybin Research and Development-team heeft haar 51e in-vitro en in-vivo evaluatie voltooid naar Cybin’s groeiende aantal psychedelische verbindingen die worden ontworpen voor potentiële therapeutische toepassingen voor een aantal doelstellingen op het gebied van geestelijke gezondheid. Tot op heden zijn meer dan 50 nieuwe verbindingen geëvalueerd door middel van samenwerkingen met ervaren contractonderzoeksorganisaties op farmacokinetische eigenschappen, metabole stabiliteit, receptorbinding en veiligheid om voorkeurskandidaten voor verdere ontwikkeling te identificeren.

Tot op heden zijn 1 klinische kandidaat, CYB001 en 3 ontwikkelingskandidaten, CYB002, CYB003 en CYB004, uit de tryptaminefamilie, genomineerd en vorderen deze op weg naar klinische evaluaties voor depressieve stoornis, alcoholgebruiksstoornis en angst. Nieuwe verbindingen uit lopende onderzoeksprogramma’s zijn ook zowel in vivo als in vitro geëvalueerd en hebben het potentieel om zeer gedifferentieerde toekomstige kandidaten te bieden.

Cybin’s proefschrift over voortdurende ontwikkeling is gebaseerd op de noodzaak om commercieel levensvatbare medicijnen te creëren. Deze programma’s ondersteunen de klinische doelstellingen van het bedrijf, waaronder het verkorten van de aanvangstijd van het therapeutische venster, wat maximaal gemak zou opleveren voor de behandelende therapeut en de patiënt.

“Deze experimenten vergroten ons begrip over de potentiële therapeutische waarde van bestudeerde verbindingen aanzienlijk en demonstreren Cybin’s sterke onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden”, aldus Doug Drysdale, CEO van Cybin.

Meer weten over Cybin?

Bezoek de officiële website:

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum:

Shroomstocks I Forum

Cybin aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *