Red Light Holland featured image

Red Light Holland gaat samenwerken met paddenstoel producenten

Red Light Holland gaat samenwerken met toonaangevende producenten van verse en gedroogde paddenstoelen aan de East Coast Facility

Red Light Holland neemt 51% van de Acadian Exotic Mushrooms over, van eigenaren Mike en Fernando Medeiros van Holburne Mushroom Farm en Carleton Mushroom Farms

Toronto, Ontario–(Newsfile Corp. – 22 juni 2021)— Red Light Holland Corp. (CSE: TRIP) (FSE: 4YX) (OTC: TRUFF) (“Red Light Holland” of het “Bedrijf“), een in Ontario -gebaseerde onderneming die zich bezighoudt met de productie, groei en verkoop van een premium merk magic truffels aan de legale, recreatieve markt in Nederland, is verheugd aan te kondigen dat het een niet-bindende intentieverklaring is aangegaan om een ​​belang van 51% te verwerven in Acadian Exotic Mushrooms Ltd. (“AEM”). AEM is een slapende productiefaciliteit voor gastronomische paddenstoelen die mede-eigendom is van toonaangevende Canadese champignonkwekerijen/-individuen Holburne Mushroom Farm en Mike en Fernando Medeiros (de “verkopers”). Na voltooiing van de opstartactiviteiten zal de 22.000 vierkante meter grote faciliteit, die zich op ongeveer 4 hectare grond in Eel River Crossing, New Brunswick bevindt, naar verwachting tot 5.000 pond shiitake-paddenstoelen per week produceren. AEM zal ook in staat zijn om een ​​breed scala aan verse champignons te produceren, te verpakken en te distribueren, terwijl het een assortiment gedroogde opties biedt en het potentieel heeft om verpakte consumentengoederen met functionele champignons te produceren.

“Ik zou niet enthousiaster kunnen zijn om zaken te doen met de veteranen van de champignonteelt, Mike Mediros, Fernando Medeiros (eigenaren van Carleton Mushroom Farms) en Holburne Mushroom Farm. We hebben het over marktleiders in de productie, verpakking en verkoop van champignons in Canada, met een gecombineerde jaarlijkse productie van meer dan 13 miljoen pond per jaar en tientallen jaren ervaring”, aldus Todd Shapiro, CEO en directeur van Red Light Holland. “Deze stap zal een nieuwe inkomst genererende boerderij toevoegen aan de Red Light Farms-divisie en zou kunnen dienen als potentiële toekomstige productielocatie voor natuurlijk voorkomende psilocybine, als en wanneer de regelgeving dit toelaat. Bovendien zijn de verkopers, vanwege de sterkte van hun distributienetwerken en relaties, voorlopig overeengekomen om alle verkopen van de volledige producten voor de komende drie jaar tegen een minimumprijs in te kopen, waardoor de inkomsten voor het partnerschap effectief worden gegarandeerd! Ik stel me ook voor om een ​​paar kick-ass concerten te geven op het eigen land!”

“Ikzelf, Fernando en Holburne Mushroom Farm hebben de afgelopen maanden enorm genoten van het opbouwen van een relatie met Red Light Holland”, zegt Mike Medeiros, mede-eigenaar van Carleton Mushroom Farms. “Onze groep heeft toonaangevende expertise in de champignon sector. Daarnaast zijn we zeer optimistisch over de toekomst van de psilocybine-industrie, waardoor Red Light Holland een ideale partner voor ons is in dit project.”

Nadere details van de voorgestelde 51%-acquisitie zullen worden aangekondigd zodra deze beschikbaar zijn.

Over Mike, Fernando Medeiros en Holburne Mushroom Farm

Carleton Mushroom Farms werd in 1984 opgericht door de ouders van Mike en Fernando en blijft een familiebedrijf. Mike en Fernando namen in 2005 de dagelijkse activiteiten over. In de afgelopen jaren is de groeiende capaciteit verdrievoudigd en is de opbrengst gestaag gestegen tot 12 miljoen pond per jaar. Carleton Mushroom Farms implementeert geavanceerde technologieën van over de hele wereld als onderdeel van hun teeltpraktijken. Website: https://www.carletonmushroom.com/.

Holburne Mushroom Farm is een lokaal familiebedrijf dat sinds 2005 gespecialiseerd is in het kweken van verse, biologische shiitake en oesterzwammen. De productie van biologische shiitake en oesterzwammen is gestaag toegenomen tot de huidige opbrengst van 1,3 miljoen pond per jaar. Trots, de grootste telers van verse, biologische Shiitake-paddenstoelen in Canada.

Meer weten over Red Light Holland?

Mini-profiel van dit bedrijf, inclusief actuele beurskoersen

Mini-Profiel

Bezoek de officiële website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Red Light Holland aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *