Numinus Wellness gaat naar Tier 1 op de TSX Venture Exchange

VANCOUVER, BC, 18 juni 2021 /CNW/—  Numinus Wellness Inc. (“Numinus” of het “Bedrijf”) (TSXV: NUMI), een bedrijf in de geestelijke gezondheidszorg dat innovatieve behandelingen en veilige, op bewijs gebaseerde therapieën met psychedelica bevordert , is verheugd aan te kondigen dat het goedkeuring heeft gekregen om met ingang van 18 juni 2021 over te stappen naar de status van Tier 1 Issuer op de TSX Venture Exchange (de “TSXV”).

Door zich te kwalificeren voor up-listing naar het hoogste niveau van de TSXV in het Life Sciences-industriesegment, zal Numinus profiteren van verbeterde servicenormen, verminderde nalevingsverplichtingen en betere toegang tot institutionele beleggers.

“Deze up-listing is een andere indicatie dat Numinus haar gezondheidszorgstrategie effectief heeft ontwikkeld, zijn bedrijfsdoelstellingen heeft bereikt en een snel schaalbaar groeiplatform heeft gebouwd om de opkomende sector van psychedelische ondersteunde psychotherapie te leiden” , aldus Payton Nyquvest, President, CEO en voorzitter, Numinus. “In de toekomst verwachten we op korte termijn katalysatoren te bereiken voor ons hele bedrijf, waaronder acquisities van klinieken, nieuw intellectueel eigendom, MDMA- en psilocybine-compassionele toegangsproeven, in-kliniek ketamine-geassisteerde therapie en verdere up-listings in de VS en Canada. Dit alles is gericht op het creëren van aandeelhouderswaarde en het ondersteunen van onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen genezen en gezond te worden.”

De TSXV classificeert beursgenoteerde emittenten in verschillende niveaus op basis van standaarden, waaronder historische financiële prestaties, ontwikkelingsstadium en financiële middelen. Tier 1 is het belangrijkste niveau van de TSXV en is gereserveerd voor de meest geavanceerde emittenten van de TSXV met de meeste financiële middelen.

Einde press-release

Meer weten over Numinus Wellness?

Bezoek het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief realtime beurskoersen

Mini-profiel

Bezoek de officiële (Nederlandse) website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Numinus Wellness aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *