FieldTrip featured image met grafiek

Field Trip Health Ltd. krijgt voorwaardelijke goedkeuring voor notering op Nasdaq

Field Trip Health Ltd. verkrijgt voorwaardelijke goedkeuring om op Nasdaq te worden vermeld onder het symbool “FTRP”

TORONTO, 23 juli 2021 (GLOBE NEWSWIRE)— Field Trip Health Ltd. (TSX: FTRP; FTRP.WT; OTCQX: FTRPF) (“Field Trip” of het “Bedrijf”), een wereldleider in de ontwikkeling en levering van psychedelische therapieën, heeft vandaag aangekondigd dat het voorwaardelijke goedkeuring heeft gekregen van The NASDAQ Stock Market LLC (“NASDAQ”) om haar uitgegeven en uitstaande gewone aandelen te noteren op de NASDAQ Global Select Market. Definitieve goedkeuring van de notering is afhankelijk van het feit dat het Bedrijf voldoet aan alle overige voorwaarden zoals vereist door NASDAQ. Het bedrijf verwacht aan alle vereisten te voldoen en zal een verklaring afgeven zodra een handelsdatum is bevestigd door NASDAQ. De gewone aandelen van het bedrijf blijven verhandelbaar via de Canadese TSX Exchange onder het huidige symbool FTRP; en tot de NASDAQ-notering, in de VS op de OTCQX onder het huidige symbool, FTRPF. Gelijktijdig met de notering van de gewone aandelen van Field Trip op NASDAQ, worden ze niet langer genoteerd op de OTCQX.

“De verwachte notering van onze aandelen op de Nasdaq is een belangrijke mijlpaal in onze evolutie als beursgenoteerd bedrijf” , zegt Joseph del Moral, CEO van Field Trip. “We zijn van mening dat deze verwachte notering de liquiditeit zal verbeteren door meer investeerders in staat te stellen deel te nemen aan onze groei, en uiteindelijk de aandeelhouderswaarde op lange termijn te vergroten. Dit is een kritieke tijd voor ons om onze zichtbaarheid op de markt te vergroten, terwijl we ons werk voortzetten om een ​​bedrijf van wereldklasse te bouwen dat in de voorhoede staat van de psychedelica-industrie.”

Mujeeb Jafferi, COO van Field Trip, voegt toe: “Psychedelica beleven een once-in-a-lifetime renaissance, zoals blijkt uit de toenemende steun die de industrie krijgt van zowel wetenschappers, regelgevers als investeerders. We zijn er trots op dat we in deze spannende tijd een leidende positie in de industrie hebben verworven en blijven gefocust op ons geneesmiddelenontwikkelingsprogramma. We blijven hiermee vooruitgang boeken op FT-104, onze volgende generatie psychedelische moleculen, en de voortdurende uitrol van onze Field Trip Health-klinieken , dat de broodnodige psychedelische therapieën brengt voor mensen in nood.”

De notering van het bedrijf op NASDAQ blijft onderworpen aan het voldoen aan alle toepasselijke noterings- en regelgevende vereisten, inclusief, maar niet beperkt tot, de verklaring van effectiviteit van de Form 40-F-registratieverklaring van het bedrijf waarin de gewone aandelen worden geregistreerd bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission ( SEC). De Vennootschap heeft het proces om ervoor te zorgen dat haar Aandelen in aanmerking komen voor elektronische clearing en afwikkeling via de Depository Trust Company (DTC), al voltooid.

Meer weten over Field Trip Health Ltd.?

Bezoek het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief realtime beurskoersen

Mini-profiel

Bezoek de officiële (Nederlandse) website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Field Trip aandelen kopen?

Dit kan op de volgende broker(s): MEXEM

Bij deze broker(s) kunt u al handelen met een storting vanaf 100€

Toelichting inschrijving bovenstaande broker via mijn website

Met het aanmelden op een van bovenstaande brokers via Shroomstocks.nl handelt u via een betrouwbare broker, en ondersteunt u tevens mijn werk. Ik ontvang namelijk een kleine commissie voor iedere inschrijver die zich heeft ingeschreven via deze website. Hiermee zal ik toekomstige projecten, zoals de creatie van een gratis e-book, een nieuwsbrief, en campagnes makkelijker kunnen uitvoeren. Daarnaast blijf ik u uiteraard voorzien van handige kennis en de laatste ontwikkelingen in de psychedelische  sector!

Mexem logo

Een gedachte over “Field Trip Health Ltd. krijgt voorwaardelijke goedkeuring voor notering op Nasdaq”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *