FieldTrip featured image met grafiek

Field Trip Health Ltd. begint op 29 juli 2021 met handelen op de NASDAQ onder het symbool FTRP

TORONTO, 27 juli 2021 (GLOBE NEWSWIRE)— Field Trip Health Ltd. (TSX: FTRP; FTRP.WT; OTCQX: FTRPF) (“Field Trip” of het “Bedrijf”), een wereldleider in de ontwikkeling en levering van psychedelische therapieën, heeft vandaag aangekondigd dat het de definitieve goedkeuring heeft gekregen van The NASDAQ Stock Market LLC (“NASDAQ”) om zijn gewone aandelen te noteren op de NASDAQ Global Select Market. De aandelen van het bedrijf zullen worden verhandeld op de markt die op donderdag 29 juli 2021 wordt geopend, onder het tickersymbool FTRP.

Hannan Fleiman, Field Trip’s President, zei: “Een notering op de Nasdaq Global Select Market, het hoogste niveau van NASDAQ, is een teken van prestatie voor beursgenoteerde bedrijven die moeten voldoen aan de hoogste financiële- en liquiditeitskwalificaties om opname te laten plaatsvinden. We zijn trots op de snelle vooruitgang die we in relatief korte tijd hebben geboekt en deze prestatie is een bewijs van de inspanningen van onze medewerkers en partners. We kijken ernaar uit om waarde op te bouwen voor onze aandeelhouders nu we de volgende fase van onze groei ingaan.”

Dr. Ryan Yermus, Chief Clinical Officer van Field Trip, voegde toe: “Een notering op de toonaangevende effectenbeurs voor biotechbedrijven zal meer investeerders in de VS en wereldwijd in staat stellen om Field Trip te ondersteunen terwijl we ons baanbrekende werk in de psychedelica-industrie vooruithelpen. We blijven gestaag vooruitgang boeken met de ontwikkeling van FT-104, een nieuw psychedelisch molecuul, met GMP-productie aan de gang ter voorbereiding op Fase 1-onderzoeken, en andere strategische initiatieven die onze leidende positie in de industrie verder zullen versterken.”

De gewone aandelen van het bedrijf blijven verhandeld worden op het Canadese Toronto Stock Exchange (TSX), onder het huidige symbool FTRP; en gelijktijdig met de notering van de gewone aandelen van Field Trip op NASDAQ in de VS, zullen de aandelen niet langer genoteerd zijn aan de OTCQX. De Vennootschap heeft eerder het proces voltooid om ervoor te zorgen dat haar aandelen in aanmerking komen voor elektronische clearing en afwikkeling via de Depository Trust Company (DTC).

Gelijktijdig met de beursgang zullen Ronan Levy en Ellen Lubman toetreden tot de remuneratiecommissie en zullen Mujeeb Jafferi en Dr. Ryan Yermus ontslag nemen als bestuurders van het bedrijf. De heer Jafferi en dr. Yermus zullen respectievelijk blijven dienen als Chief Operating Officer en Chief Clinical Officer van Field Trip.

Meer weten over Field Trip Health Ltd.?

Bezoek het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief realtime beurskoersen

Mini-profiel

Bezoek de officiële (Nederlandse) website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Field Trip aandelen kopen?

Dit kan op de volgende broker(s): MEXEM

Bij deze broker(s) kunt u al handelen met een storting vanaf 100€

Toelichting inschrijving bovenstaande broker via mijn website

Met het aanmelden op een van bovenstaande brokers via Shroomstocks.nl handelt u via een betrouwbare broker, en ondersteunt u tevens mijn werk. Ik ontvang namelijk een kleine commissie voor iedere inschrijver die zich heeft ingeschreven via deze website. Hiermee zal ik toekomstige projecten, zoals de creatie van een gratis e-book, een nieuwsbrief, en campagnes makkelijker kunnen uitvoeren. Daarnaast blijf ik u uiteraard voorzien van handige kennis en de laatste ontwikkelingen in de psychedelische  sector!

Mexem logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *