FieldTrip featured image met grafiek

Field Trip Health Ltd. start met handelen op de Toronto Stock Exchange op 7 juni 2021

Het bedrijf verwelkomt ook ervaren leidinggevenden uit de sector, Barry Fishman en Ellen Lubman, in de Raad van Bestuur

TORONTO, 3 juni 2021 (GLOBE NEWSWIRE)— Field Trip Health Ltd. (CSE: FTRP; FTRP.WT; OTCQX: FTRPF) (“Field Trip”), een leider in de ontwikkeling en levering van psychedelische therapieën, is verheugd aan te kondigen dat haar gewone aandelen zullen worden verhandeld op de Toronto Stock Exchange (“TSX”) onder het tickersymbool “FTRP”, en dat haar warrants zullen worden verhandeld onder het symbool “FTRP.WT” bij de opening van de markt op 7 juni 2021. In verband met de TSX-notering zullen de gewone aandelen en warrants van Field Trip worden geschrapt van de Canadian Securities Exchange (“CSE”).

Er zal geen verandering zijn in de aandelen, de warrants of de aandelenstructuur van Field Trip. De aandelen van Field Trip blijven in de Verenigde Staten genoteerd op de OTCQX onder het symbool “FTRPF”. De TSX en CSE hebben elk bulletins gepubliceerd waarin respectievelijk de notering en de schrapping worden aangekondigd. Aandeelhouders hoeven geen actie te ondernemen.

In samenhang met de notering op de TSX kondigde Field Trip aan dat het zijn raad van bestuur heeft versterkt met de benoemingen van Barry Fishman en Ellen Lubman.

De heer Fishman heeft bijna 25 jaar ervaring als ondernemend bedrijfsleider, meest recentelijk als CEO van VIVO Cannabis Inc. Voordat hij bij VIVO kwam, was hij CEO van het internationale specialistische farmaceutische bedrijf Merus Labs, via de overname in 2017 door Norgine BV.  De heer Fishman was eerder CEO van Teva Canada, een belangrijk filiaal van ‘s werelds grootste fabrikant van generieke geneesmiddelen. Hij begon zijn farmaceutische carrière bij Eli Lilly Canada, waar hij vice-president Marketing was. De heer Fishman heeft onlangs ook als onafhankelijk bestuurder gediend in een aantal vooraanstaande raden, waaronder Aurora Cannabis Inc. en Canopy Growth Corporation.

Mevrouw Lubman is momenteel Chief Business Officer van Werewolf Therapeutics, Inc. Van oktober 2018 tot juli 2020 was zij Chief Business Officer bij Impel NeuroPharma, Inc., een particulier biotechnologiebedrijf dat zich richt op neurologische en neuropsychiatrische ziekten. Voordat ze bij Impel kwam, was ze Vice President of External Science & Innovation bij Forest Labs, van februari 2014 tot de overname door Actavis plc in juli 2014. Ze vervulde dezelfde rol bij Actavis tot juni 2018, gedurende de periode waarbij Actavis fuseerde en werd omgedoopt tot Allergan plc. Voorafgaand aan Allergan bekleedde mevrouw Lubman tal van executive business-, investerings- en strategische leiderschapsfuncties bij Kadmon Pharmaceuticals, Bristol Myers Squibb, Celtic Pharma Management, L.P., Robertson Stephens Investment Bank en Abbott Labs. Ze is lid van de raad van bestuur van GeneCentric Therapeutics en van de adviesraad van TMRW.org. Daarnaast is mevrouw Lubman lid van de wetenschappelijke adviesraad van het Daedalus Innovation Fund van Weill-Cornell en de raad van bestuur van Gilda’s Club of NYC en is zij de Zuid-Californische voorzitter van Executive Women in BIO.

“Barry is een ervaren bedrijfsleider en bestuursdirecteur met bewezen succes op het gebied van strategieontwikkeling, prestatieverbetering en openbaar bestuur, met een uitgebreid wereldwijd netwerk en diepgaande farmaceutische kennis. Ellen heeft bijna 20 jaar ervaring in bedrijfsontwikkeling, strategische portefeuilleplanning, financiële strategie en investeerdersrelaties middels leidinggevende functies in kleine biotech en grote farma. Ze begon haar carrière als analist voor aandelenonderzoek op Wall Street”, aldus Joseph del Moral, Chief Executive Officer van Field Trip. “We zijn er trots op zulke zeer ervaren zakelijke professionals in onze raad van bestuur te hebben en kijken ernaar uit om hun achtergrond en expertise te benutten bij het bevorderen van ons wetenschappelijk onderzoek naar de positieve impact die psychedelica kunnen hebben op het leven van mensen.”

Ronan Levy, uitvoerend voorzitter van Field Trip, voegde toe: “We werken eraan om Field Trip uit te bouwen tot niets minder dan een leider van wereldklasse in de geestelijke en gedragsmatige gezondheidssectoren door ons baanbrekende werk met psychedelica en psychedelische therapieën. We hebben te maken met een notering op een vooraanstaande beurs in de TSX, waarbij Barry en Ellen een aanvulling zijn op onze bestaande onafhankelijke bestuursleden, Dieter Wienand en Helen Boudreau. We richten hiermee een ​​bestuur op dat wordt aangedreven door het hoogste kaliber van ervaren farmaceutische en biotech-managers, waardoor we snel vooruitgang boeken in de richting van ons eerdergenoemde doel.”

Einde press-release

Meer weten over Field Trip Health Ltd.?

Bezoek het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief realtime beurskoersen

Mini-profiel

Bezoek de officiële (Nederlandse) website

Website

Discussieer dit bedrijf op het forum

Forum

Field Trip aandelen kopen?

Dit kan op de volgende brokers, via onze website: MEXEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *