Red Light Holland featured image

Red Light Holland vergroot verkooppunten voor iMicrodose-pakketten in nederland met meer dan 140%

Aanzienlijke toename van het aantal verkooppunten voor iMicrodose Packs in Nederland, met meer dan $ 31 miljoen aan geldmiddelen en kasequivalenten op de balans om groei te ondersteunen.

Red Light Holland Corp. is een in Ontario gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met de productie, groei en verkoop van een premium merk magic truffels binnen de legale, recreatieve markt hier in Nederland. Het bedrijf is verheugd om een ​​update te geven over de distributie van haar iMicrodose Packs in Nederland.

Red Light Holland aan het woord

“De afgelopen maanden hebben we ons doel voortgezet om zowel de beschikbaarheid van onze producten, als de zichtbaarheid van ons merk te vergroten. iMicrodose-pakketten, gemaakt door Red Light Holland, zijn nu beschikbaar op 144% meer locaties dan eerder aangekondigd. De relaties van ons volledig verkregen distributiebedrijf SR Wholesale zijn nu al goed voor 13 nieuwe locaties, wat de synergie aantoont dat we strategisch van plan waren te realiseren door de onlangs gesloten overname, ”aldus Todd Shapiro, CEO en directeur van Red Light Holland. “Met meer dan $ 31 miljoen aan geldmiddelen en kasequivalenten op onze balans, kijken we ernaar uit om op conservatieve wijze kapitaal te blijven inzetten voor groeimogelijkheden die onze bedrijfsdoelstellingen op de lange termijn ondersteunen. Dit gebeurt terwijl SR-Wholesale de verkoop in Nederland zal stimuleren. We hebben een duidelijk plan om Red Light Holland producten in veel meer winkels te krijgen, hopelijk voor de zomer, terwijl we ons ook concentreren op het vergroten van onze online verkopen op www.iMicrodose.nl. Zoals ik in het verleden al zei, zijn we er trots op dat we onze producten toegankelijk maken, we blijven dat mandaat waarmaken.”

Over Red Light Holland Corp.

Het bedrijf is een in Ontario gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met de productie, groei en verkoop (via bestaande Smart Shops-operators en een geavanceerd e-commerceplatform) van een premium merk magic truffels op de legale markt in Nederland. Dit gebeurt in overeenstemming met de hoogste normen, en in overeenstemming met alle toepasselijke wetten.

Meer weten over Red Light Holland?

Bekijk het mini-profiel van dit bedrijf, inclusief actuele beurskoersen: Mini-Profiel

Bezoek de officiële website: Website

Discussieer dit bedrijf op het forum: Forum